Deep Dive in je Creative ID

Wil je ontdekken wat jij nodig hebt om te doen wat je het liefst doet?
Maar ook bouwen aan je business?

Benieuwd welke creatieve skills jij in huis hebt?
Maar ook wat andere creatieve denkers, makers en dromers beheersen?

Wil jij je skills verbreden, verdiepen en in verbinding komen met je hoofd, hart en handen?
Maar ook verbinden met gelijkgestemden?

Neem tijd voor jezelf, ontdek je Creatieve Identiteit en creëer ruimte om te creëren. Verbindt met jezelf en anderen tijdens deze one-of-a-kind Coaching & Creatie Deep Dive Dagretraite!

 

Ja, ik neem de Deep Dive in mijn Creative ID!

"Het was een hele waardevolle en inspirerende dag. Door de diversiteit aan opdrachten gebeurde er in mijn hoofd, maar ook in lichaam van alles."

"Heel waardevol, een goede start om een aantal knelpunten aan te pakken. Rust pakken, in het moment zijn."

"Waanzinnig."

Het doel van kunst is niet om het uiterlijke vertoon, maar de innerlijke betekenis van dingen overbrengen.
Aristoteles

Opbouw Deep Dive in Je Creative ID

Coaching

Ga in gesprek met jezelf en met andere creatieve denkers, makers en dromers.

Geef jezelf aandacht om dieper te kijken naar wie je bent, wat je in huis hebt, hoe je beweegt en waarom je doet wat je het liefst doet.

Ontdek je creatieve natuur. Hoe verloopt jouw creatief proces? Wanneer zit jij in je Flow

Hoe creëer je creatief eigenaarschap?

Creatie

Kom uit je hoofd en laat je handen werken tijdens Skill Labs. Hierdoor ontstaan nieuwe ideeën.

Voor iedere Skill Lab ga je aan de slag middels een artistieke / design workshop die aansluit op het thema van de Deep Dive.

Ontdek interdisciplinair denken, maken, voelen, bewegen, dromen en samenwerken.

Boost je creativiteit met Skill Labs!

Verbinden

Hoe verbind je dat wat je al in huis hebt, met je nieuwe inzichten? Hoe vertaal je dit naar je werkwijze, je aanbod, je samenwerkingen en je business?

Maak ruimte voor je ideeën, je plannen, je dromen. Met tools uit design en future thinking, geef jij je ideeën ruimte.

Bouw aan je toekomst!

Soulfood

Kennis delen, krachten bundelen en elkaar verstreken komt allemaal aanbod.

Verbindt met gelijkgestemden en bouw aan je netwerk.

Tijdens de Deep Dive dag word jij ontzorgt en verzorgt met food & drinks, om even bij te tanken en/of juist als ‘starter’ voor mooie gesprekken.

Neem tijd voor elkaar en jezelf.

Er is geen schaduw zonder licht.
Darlaine Heitinga

De Dark Side of Creativity

Op de kunstacademie ontdekte ik hoe divers ‘art & design wereld’ is. Een wereld van beeld, geluid, tast, een wereld voor al je zintuigen.

Ook ontdekte ik de verschillende fases en lagen van het creatieproces. Het is dankbaar om te kunnen creëren, voor anderen, voor jezelf, maar er is ook een donkere kant.

De Dark Side of Creativity.

De hoeveelheid aan ideeën is een gave, maar soms een vloek. Het brengt soms onrust, eenzaamheid en onbegrip met zich mee, wanneer je niet in je element zit.

Om in je element te komen, ontdek je identiteit: waarom doe jij wat je doet, maar ook wat, hoe, met wie en voor wie. Zo vind en houd jij plezier in dat wat je het liefst doet.

Omarm je Dark Side of Creativity.

 

Creativity Coaching

  1. … is reflecteren, onderzoeken en ontwerpen van jouw creatie- en ondernemersvragen en is opgebouwd uit drie pijlers: Je persoonlijk, creatieve en ondernemende mindset.
  2. … is een ontdekkingsreis waar jij je superkrachten (her)ontdekt, je skills als creatieve denker, maker en dromer verbreedt en verdiept en bouwt aan je toekomst.
  3. … is creatief en holistisch. Kom in verbinding met jezelf en met anderen. Kom in contact met je hoofd, hart en handen. Creëer ruimte om te creëren.

"Een frisse duik in mijn eigen leven en creativiteit."

"Wauw, zoals verwacht ben ik overdonderd door de hoeveelheid, de overvloed aan liefde, inspiratie en kennis."

"Eerlijk, puur, vrij. Nog beter begrijpen dat 'paving my own path, the right path is', door doen!"

Deep Dive Dagretraite op een rijtje

  1. Intake, om de Deep Dive minder spannend te maken, maken we kort 1-op-1 kennis, zodat ik weet wie de groep 6-10 deelnemers zijn. Zodat we op de dag zelf voldoende aandacht en tijd voor elkaar hebben.
  2. Creatieve Kietel, vooraf iedere Deep Dive ontvang je een art-making-box, met wisselende materialen en opdrachten. Je ‘art’ neem je mee op de dag zelf, want het is een onderdeel van je Deep Dive.
  3. Creativity coaching, is een mix van holistisch coaching, design (thinking), branding, psychologie, filosofie, creatief therapie en branding. Ik neem je mee aan de hand van schrijf- en maakopdrachten, gesprekken voor inzichten, ideeën en plannen voor nu en in je toekomst voor jezelf & je aanbod.
  4. Skill Lab, het artistike creatieve deel, dat aansluit bij het thema van de dag. Ontdek andere disciplines en ontdek wat je kan toepassen voor jezelf, je ideeën én je aanbod als creatieve denker, maker en dromer.
  5. Vegan Food & Drinks, life-cooking chef die je de  hele dag verzorgt en ontzorgt. Zodat je tijd en ruimte houdt voor Ont-moeten, ontdekken, ontwikkelen en ontvangen. Een “cadeautje voor jezelf”.
  6. Nieuwe buddies, ontdek je Creatieve Identiteit en die van anderen. Ga op ontdekkingsreis en laat je inspireren, deel je ideeën en inzichten. Bouw aan je aanbod & netwerk.
  7. Comeback, een maand na Deep Dive hebben we een 90 minuten sparringpartner sessie met de groep, om in te checken wat de Deep Dive je heeft gebracht en hoe je verder bent gegaan en we geven samen nog aandacht aan je ideeën & aanbod.

Deep Dive Dagretraite ~ Zomer

Neem een duik in je binnenwereld en ontdek hoe jij buitenwereld kan vormgeven, zodat jij kan doen wat je het liefst doet. Maar ontdek ook de werelden van anderen. Wat heeft dit voor invloed om jouw dromen, visies en plannen. Ontwerp de wereld die jij voor je ziet, verbindt met jezelf en anderen om die wereld te gaan bouwen. Omarm de zomerse yang energie.

Wanneer:
26 mei 2023 (10 spots, uitverkocht)

Tijd:
9:30 inloop.
10:00 -17:00 coaching & creatie.
17:00-19:00 food & drinks afsluiter

Waar:
Treehouse NDSM. Een inspirerende plek vol kunst, cultuur & creatie in Amsterdam-Noord.

Investering:
early bird: 199 euro ex btw

full price: 249 euro ex. btw

Yes! Ik neem een zomerse duik.


Deep Dive Dagretraite ~ Winter

Neem een duik in je identiteit en ideeën, waar kom je vandaan, waar sta je nu, waar wol je naartoe bewegen. Door tijd, aandacht en ruimte te nemen voor jezelf, maar ook ontdekken hoe je met anderen beweegt, leer je meer van jezelf, hoe jij comfortabel je visie kan delen met de wereld die je mooier en beter wilt maken. Omarm de winterse Yin energie.

Wanneer:
24 november 2023 (nog 8 vd 10 spots over!)

Tijd:
9:30 inloop.
10:00 -17:00 coaching & creatie.
17:00-19:00 food & drinks afsluiter

Waar:
Treehouse NDSM. Een inspirerende plek vol kunst, cultuur & creatie in Amsterdam-Noord.

Investering:
early bird: 199 euro ex btw* (early bird prijs nog geldig!)
full price: 249 euro ex. btw

Yes! Ik neem een winterse duik.


Instead of looking at things, look between things.
John Baldessari

Over mij

‘Wie ben jij’ vind ik een ingewikkelde vraag, want je kan dit op diverse manieren bevragen en lezen. Daarom duik ik als een detective in je DNA en maak je (merk)identiteit visueel en tastbaar.

Sinds 2006 werk ik als Creatief Partner / Spatial Brand Architect aan diverse projecten. Ik onderzoek, adviseer en ontwerp in co-creatie concept, ruimtelijke identiteit en ontwerp voor retail, hospitality, expo, zorg, kantoren en luchthavens.

Als Creativity Coach begeleid ik jou als creatieve denker, maker en dromer in je zoektocht naar je Creatieve Identiteit & eigenaarschap en het toepassen van je skills in je aanbod en makerspraktijk.

Duik in je persoonlijke, creatieve en ondernemende mindset en creëer ruimte om te creëren, vanuit je hoofd, hart en handen.

Let’s co-create!

Deep Dive Dag impressie

Beelden zeggen meer dan woorden.

Bekijk hier een impressie van de Deep Dive in je Creative:

Meer weten over mij? Check Instagram  @darlaine_ heitinga

FAQ

De Deep Dive is voor creatieve denkers, makers en dromers. Als je twijfelt of de dag bij je vraag aansluit, kan je me mailen op info@darlaineheitinga.nl

Er zijn 4 seizoenen in een jaar. Tijdens de Deep Dive dagen in 2023, duiken we in de zomer en winter. Het licht en donker. Het buiten en binnen. Je kan kiezen om de dagen los of beide te ervaren.

Dat begrijp ik. Ik vind het ook altijd spannend, maar ik vind het nog spannender om introverte deelnemers aan de praat te krijgen :) Weet dat iedereen het spannend vind, maar ook komt om te leren en te verbinden met gelijkgestemden. Leuk feitje, deelnemers wisselen achteraf nummers en social media accounts uit!

Als creatief ondernemer kan je deze kosten zakelijk opgeven als coaching en training. Zelfs is het mogelijk om 33% terug te krijgen! Laat me weten als je hier gebruik van wilt maken.

De groep heeft maximaal 10 deelnemer. Met minder dan 6 deelnemers is het mogelijk dat de dag wordt geannuleerd op verplaatst. Waarom dit aantal deelnemers? Omdat ik diversiteit belangrijk vind, maar een grotere groep dan 10 betekent minder aandacht voor elkaar.

Alle materiaalkosten, food & drinks, coaching zitten inbegrepen. Je hoeft alleen een dosis nieuwsgierigheid mee te nemen. En het ‘huiswerk’ dat ik je vooraf opstuur.Mijn vraag staat er niet tussen

Wil jij je Creatieve Identiteit ontdekken?
Wil jij ruimte maken voor je ideeën?
Wil jij bouwen aan je aanbod en toekomst?
Wil je verbinden met jezelf en gelijkgestemden?

Neem dan je Deep Dive in je Creatieve ID!Ja! Ik neem de duik!